RTV Rijnmond is de regionale zender in het zuidelijk deel van Zuid-Holland. Ons doel is om een zo breed mogelijk publiek te bereiken binnen het verjongende, multiculturele en internationaal georiënteerde werkgebied. RTV Rijnmond staat voor actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, toegankelijk, onderhoudend en gevarieerd. Wekelijks luisteren circa 280.000 mensen naar Radio Rijnmond en trekt TV Rijnmond rond de 300.000 kijkers. Daarnaast worden maandelijks ruim 15 miljoen pagina's bekeken via Rijnmond.nl, onze app en onze social media kanalen.

Voor onze redactionele afdeling Planning & Productie zijn wij op zoek naar een

Manager Planning & Productie

De functie

De Manager P&P geeft leiding aan de medewerkers van de subafdelingen Planning, Productie, Programmafaciliteiten (Camera, Editing, Visagie en Audiotechniek) en Archief. De werkzaamheden binnen P&P zijn ondersteunend aan het creatieve redactieproces. De Manager P&P vertaalt de vastgestelde hoofdredactionele strategie in een adequate werkwijze voor de afdeling P&P. Daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid voor de planning en inzet van zowel redactie- als ondersteunende medewerkers en productiemiddelen.

Wat vragen wij?

  • Academisch/HBO werk- en denkniveau (minimaal 5 jaar);
  • Minimaal vijf jaar ervaring in leidinggevende functie binnen een(media)productieomgeving;
  • Hands on mentaliteit: daadkracht en ondernemerschap;
  • Inzicht in en affiniteit met het journalistieke proces;
  • Helicopterview en stevig in je schoenen staan;
  • Kennis van managementinformatie- en planningssystemen.

Wat bieden wij?

De CAO voor het omroeppersoneel is van toepassing en daarnaast een aantal bedrijfsregelingen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij aanstelling op fulltimebasis (36 uur) minimaal € 3.526,93 en maximaal € 5.707,92 per maand, exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie plus Curriculum Vitae voor vrijdag 3 november 2017 naar: RTV Rijnmond, afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 1515, 3000 BM ROTTERDAM. Of per e-mail P&O@rijnmond.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert van Brandwijk tel. 010 – 707 5763.