(advertentie)

Weer betaald parkeren in Spijkenisse

Automobilisten moeten weer gewoon betalen om te parkeren in het centrum van Spijkenisse. De 52 nieuwe parkeerautomaten waren een tijd uit de roulatie, omdat ze te traag en te gebruiksonvriendelijk waren.

Vanaf maandag worden de parkeerautomaten in het Centrumgebied en de Gildenwijk in Spijkenisse opnieuw in gebruik gesteld. De leverancier heeft eraan gewerkt om de apparatuur storingvrij te krijgen en gebruiksvriendelijker te maken. Zo is de software aangepast en zijn de parkeerautomaten volgens de gemeente voorzien van duidelijke instructies.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Jammer.

Toch ken ik zat gratis parkeerplaatsen vlakbij het centrum... je loopt alleen ff 5 minuten

Deze reactie is verwijderd door de redactie.

Je hoeft niet te schreeuwen hoor, we zijn niet doof

Ik fluister: dan maar weer naar Hoogvliet en Hellevoetsluis, jammer voor de middenstand, er staan al genoeg winkels leeg.

nee lekker met je auto omrijden omdat je dan 1 of 2 euro uitspaart aan parkeergeld, alsof benzine niks kost!

Je hebt helemaal gelijk, maar maak er een uitje van Voorne en Putten heeft heel mooie gebieden, heb je al die verschillende vogel soorten al gezien? Ken je al die verschillende bloemen soorten al bij het Quakjes water,enz, puur genieten, als je verder kijkt dan Rozenburg of Spijkenisse en dan heb ik het nog niet over die unieke gebieden die al eeuwen oud zijn. Nu weet ik gelijk weer waarom ik Spijkenisse ben gaan wonen.

Ligt er wel aan waar je vandaan komt, kom je uit Rozenburg dan kun je net zo goed naar Hoogvliet rijden, om terug vanuit Spijkenisse naar Rozenburg te rijden moet je helemaal omrijden omdat een stelletje hersenloze het Hartelkruis hebben afgesloten.
Kies je de Groene Kruisweg heb je zoveel stoplichten en rotondes dat je absoluut niet sneller bent.
Kwa brandstof maakt het uiteindelijk allemaal niets uit.
Zoveel winkels heeft Rozenburg nu ook weer niet.
Dus als ik iets nodig heb kijk ik wel of dezelfde winkel ook in Hoogvliet zit, makkelijker en gratis parkeren.

ik vond het wel prettig ff zonder op de tijd te letten te shoppen in spijkenisse jammer dat het nu over is.

Jammer voor de winkelaars en winkeliers!
Ik was afgelopen vrijdagochtend in het centrum om wat inkopen te doen.
Normaal gesproken is het op dat tijdstip heerlijk rustig.
Maar nu waren alle parkeerplaatsen VOL (terrein achter het centrum bij Vogele en bij de markt) en ook in het centrum waren VOLOP mensen aanwezig om gezellig te winkelen.

Ieder normaal mens begrijpt dat betaald parkeren slecht is voor alle partijen behálve voor de gemeente die de automobilist flink uitmelkt.
Jammer voor de winkeliers en winkelaars; de klandizie zal wel snel weer afnemen!

Och, was vorige week in Spijkenisse om te vieren dat mijn dochter voor haar diploma geslaagd was. Hadden gereserveerd in Maxima Dos (argentijns restaurant). Werden in een totaal verlaten eetzaal naar een krakkemikkig tafeltje onder de trap gedirigeerd. Mijn vrouw, slecht ter been, kon op de stoelen amper zitten. We werden genegeerd toen we om andere stoelen vroegen, en na een tijdje zijn we maar weggegaan, personeel zei geen boe af bah.
En na dat half uurtje ook nog betalen voor het parkeren... Leuke avond uit in Spijkenisse.

Beste Richard,

Helaas heb je geen goede ervaring gehad aan je bezoek van de horeca van Spijkenisse. Graag wil ik je nog wel attenderen op een geweldig restaurant waar je erg dichtbij was; Restaurant de Krom.
Hier hebben wij met ons gezin meerdere malen gegeten en de service, sfeer en kwaliteit eten was echt voortreffelijk!

Dus bij deze echt een aanrader om zo je bezoek aan Spijkenisse goed te maken. En op zondag hoef je daar niet te betalen voor het parkeren ;)

Groeten en fijne avond toegewenst

Haha... aandelen in dat restaurant?
Ok, zal jouw tip onthouden voor een volgende keer...

Ik begrijp niet hoe je in Spijkenisse "gezellig" kan winkelen. Het hele centrum ligt er verspinterd bij. Je moet echt weten waar de winkels zijn anders kom je nergens.
Verder bestaat het overgrote deel van de winkels uit kleding-en schoenenzaken. En dan ook nog eens duur betalen om te parkeren.

Martin ( geboren S'nisser )

Ik combineer winkelen op zaterdag vaak met de wekelijkse boodschappen bij AH in het centrum...krijg ik weer € 1,50 terug van AH omdat je in de parkeergarage staat...scheelt toch ook weer :)

Wat liggen we weer lekker te zeuren,ga eens parkeren in Rotterdam, ben je dubbele kwijt, Amsterdam en Den Haag spannen helemaal de kroon, Spijkenisse is in verhouding nog niet zo duur en je staat direct bij de winkels,al is winkelen geen hobby van mij.Het is voor mij inpakken en weg wezen.

Geef je gelijk, valt best mee....maarja zodra het woord Spijkenisse in beeld is bij sommigen...

Deze discussie begrijp ik
Het tijdelijk niet betalen kwam door het feit dat de parkeerautomaten erg gebruiks onvriendelijk waren! Dit schijnt herstelt te zijn maar toch blijkt het noodzakelijk om bij een aantal parkeerautomaten mensen neer te zetten die de parkeerders helpen om een kaartje te bemachtigen!
Moet niet veel gekker worden wie heeft deze automaten bekeken en daar zijn of haar fiat voor gegeven!
Ben benieuwd wanneer we "artikel 12 status" krijgen in Spijkenisse!

Deze discussie begrijp ik niet imoet de eerste regel zijn!

Jongens wat een gezeur.
Het is altijd al betaald parkeren geweest, je moet alleen niet vergeten je metertijd in de gaten te houden, parkeer wat verder weg en het is gratis. Ga naar Rotterdam en je bent het dubbele kwijt. Kom met de metro, fiets of bus en je hebt er helemaal geen last van.