(advertentie)

Coming Out Day op Schouwburgplein

Verschillende belangenorganisaties vieren donderdag Coming Out Day op het Rotterdamse Schouwburgplein. Deze dag is bedoeld om meer acceptatie te krijgen voor homoseksualiteit en wordt internationaal gevierd op 11 oktober.


Onder meer COC Rotterdam, Apollo Rotterdam en Erasmus Pride zijn aanwezig op het Schouwburgplein. Bij verschillende stands kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over hoe het bijvoorbeeld is om uit de kast te komen. Daarnaast worden er romantische speeddates georganiseerd en kunnen bezoekers hengelen naar rubbereendjes. Daarmee maken kans op een kaartje voor het feest YMCGAY. De activiteiten zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

De Coming Out Day staat dit jaar in het teken van acceptatie van homoseksualiteit in de sportwereld. Zo presenteert de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) deze week een plan van aanpak om homofobie tegen te gaan.

Audio: Verslaggever Niels van Hattem bezocht Apollo Rotterdam, waar hij sprak met voorzitter Monique Bakker.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Mooi beroepenfilmpje van een homo die nou eens een keer niet voldoet aan het stereotype beeld van homo-kapper, ziekenbroeder of bloemist....

http://www.youtube.com/watch?v=We-gVo2V-7w

"Deze dag is bedoeld om meer acceptatie te krijgen voor homoseksualiteit..".

en nu maar een belangenvereniging oprichten voor de acceptatie van hetro's!!!!
komen best wel in de knel!