nieuws

Jenka - Business Center Oostvoorne opent zijn deuren

ROTTERDAM - Business Center Oostvoorne opent zijn deuren voor ondernemend Westvoorne en omstreken in samenwerking met City Business Beheer.
Nadat het bedrijf Sea Safety zich begin mei heeft gevestigd aan de Langeweg 7-9 te Oostvoorne, heeft directeur Jeroen Rietdijk, City Business Beheer opdracht verstrekt voor de verhuur en beheer van dit gebouw. In overleg met de heer Rietdijk, zijn secretaresse Moya de Freitas en City Business Beheer, is op de begane grond een fraai Business Center gerealiseerd, bestaande uit 8 separate turnkey kantoren met een oppervlakte vanaf 30 tot 65m². De wanden van de kantoren zijn keurig afgewerkt in lichte kleuren en v.v. kabelgoten. De fraaie vloerbedekking die is afgestemd op de beukenhouten deuren geven elke kantoorruimte een representatief en fris aanzicht. De kantoren bevinden zich alle aan de voorzijde van het gebouw en de entree van het bedrijventerrein en is daardoor goed bereikbaar. Naast de royale entree bevinden zich parkeerplaatsen op eigen terrein. De kantoren zijn alle aangesloten op de alarminstallatie en zijn per direct beschikbaar, met flexibele huurcontracten.
Huurprijs: turnkey kantoor vanaf 30m² tot 65m² met parkeerplaats
Inclusief servicekosten en energie vanaf € 525,- per maand excl. BTW
Voor uitgebreide informatie of vrijblijvende bezichtiging: 0181 – 470 428 info@citybusinessbeheer.nl of info@jenka.nl bekijken op: www.jenka.nl
**Ingezonden Mededeling**

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl