(advertentie)

Woningen ontruimd door brand Schouwburgplein

De brandweer heeft woensdagochtend ongeveer zestig huizen ontruimd vanwege een brand bij restaurant Mexicano aan het Schouwburgplein Rotterdam. Het vuur brak kort na zeven uur uit in de keuken van het restaurant. Iets na acht uur was de brand onder controle.

Er waren tijdens de brand geen mensen in het pand aanwezig. De rook verspreidde zich via het ventilatiesysteem door het gebouw. Daarop is besloten om de huizen te ontruimen. De mensen zijn opgevangen in schouwburg Pathé.

Na het ventileren van de woningen en metingen van de brandweer zijn de woningen vrijgegegeven, alle bewoners konden naar huis. Er is enkel rookschade. De oorzaak van de brand aan het Schouwburgplein in Rotterdam is nog bekend.

Audio: Verslaggever Jelle Gunneweg op het Schouwburgplein

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Restaurant Mexicano maakt het erg heet. Ik vermoed dat de afzuigroosters dichtgekoekt waren door het vet. Hierdoor is de boel in de brand gevlogen. Dit eethok waar je zware voetselvergiftiging gaat oplopen moet dichtgetimmerd worden en de uitbater een forse boete laten betalen bovenop de kosten die de brandweer heeft gemaakt. Er is maar 1 oplossing voor deze ransige Mexicaan; enkele reis Mexico-stad waar je je vette rommel kunt gaan verkopen.

Gevalletje smaad/laster?

Om te beginnen was de zaak dicht, dan vliegen afzuigroosters niet zomaar in de fik.

heb jij niks anders te doen als altijd negatief te zijn je hebt er wel een dag taak aan ik heb maar 1 naam voor jou randdebiel

Djeez,heb je nu echt niets beters te doen dan altijd alles af te zeiken!!!!
En heb je bewijs van deze lasterlijke bewering?

ik vind het toch steeds weer knap dat deze persoon in Singapore zoveel inside informatie heeft dat hij steeds weer dit soort onzin kan uitkramen zou hij een spycam in die zaak hebben dat hij dat van zover kan zien?;)

"De oorzaak van de brand aan het Schouwburgplein in Rotterdam is nog bekend."

We wachten nu tot de oorzaak niet bekend meer is?

Richard ging een TACO halen.

SAY