nieuws

DeWolff in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - DeWolff is een psychedelische bluesrockband oorspronkelijk uit Limburg, tegenwoordig uit Utrecht. De drie bandleden beginnen op zeer jonge leeftijd en zijn beïnvloed door bands uit de jaren zestig en zeventig zoals Deep Purple, Cream en The Jimi Hendrix Experience, The Band, Led Zeppelin... Het Hammondorgel vormt een toonaangevend onderdeel van het bandgeluid.
De broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso, startten DeWolff in 2007 in Geleen. In 2008 wonnen ze de eerste prijs in de landelijke finale van Kunstbende, waar zij als eerste band ooit geen kritiek kregen van de jury. Daarna ging het hard met DeWolff. In 2010 maakten zij hun PinkPop-debuut, een jaar later stonden ze op onder andere Sziget in Hongarije en in 2012 tourden ze door Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en Polen. Er werden zelfs platencontracten in Australië, Nieuw-Zeeland en Italië getekend.
Inmiddels hebben de jongens een eigen platenlabel én eigen studio in Utrecht waar hard wordt gewerkt aan een opvolger van het live dubbelalbum Live & Outta Sight (2015). Een uniek trio met een live-reputatie die je een keer móet ondergaan! DeWolff dus... gromt en kwispelt tegelijk! Lekkah.....!!!
In Live uit Lloyd: Pablo van de Poel - zang/gitaar, Luka van de Poel - drums/backing vocals, Robin Piso - orgel/bass/backing vocals

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl