nieuws

Dany Lademacher’s Wild Romance in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Herman Brood (1946 - 2001) & Dany Lademacher zijn iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ veroverden zij Nederland, België en Duitsland.
De naam The Wild Romance doet nog steeds de harten van vele (oudere) muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood and His Wild Romance was een rockfenomeen van ongekende klasse. En nu herleeft die glorie, 14 jaar na de dood van Herman, en 40 jaar na de start van de band. Ook 2016 moet heel bijzonder worden voor de band; het jaar dat Herman 70 zou zijn geworden...
Herman Brood’s sprong van het Hilton (11 juli 2001) luidde een lange stilte in. Naar nu blijkt een stilte voor de storm. Want onder leiding van 'Mister Saturday Night himself', ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium. Alive and kicking!
Dany Lademacher’s Wild Romance gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album dat eind 2015 moet verschijnen. Ondertussen wordt Dany nog even 65 en toont hij aan dat zijn songs tijdloos zijn en dat er ook overlevers zijn in de rock 'n roll! Dope sucks!
in Live uit Lloyd speelt: Dany Lademacher: Gitaar/zang, Otto Cooymans: Toetsen, Dirk Vermeij: Gitaar/Zang, Ruud Englebert: Basgitaar, Jan 't Hoen: Drums.

Zaterdag 6 juni speelt Dany Lademacher's Wild Romance in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen! Luister en win vrijkaarten...

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl