nieuws

Metalimex Metaalhandel Rotterdam

ROTTERDAM - In de Spaanse Polder, vlakbij Park Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel.
De beste prijzen voor het inleveren van oude metalen en oud ijzer. Zonder lood in de schoenen en met een ijzersterke mentaliteit zijn wij dé koper van uw oude metalen. Metalimex zorgt er sinds jaar en dag voor dat uw oude metalen zoals; koper, aluminium, elektriciteitskabel, lood, zink, RVS, messing, brons en ijzer kunt inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voor gegaan en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid klant bij Metalimex.

Samen zorgen voor een duurzame toekomst

Er is in de loop der jaren veel veranderd als het gaat om het milieu en het behoud daarvan. Er zijn veel regels opgesteld om te zorgen dat de kinderen van onze kinderen ook nog van de natuurlijke bronnen van deze planeet kunnen genieten.
Een van de manieren om dit te bewerkstelligen is door te zorgen dat we de natuurlijke bronnen niet uitputten. Daarom streeft Metalimex ernaar om gebruikte metalen zo milieuvriendelijk mogelijk en economisch verantwoord te recyclen.

Brancheoriganisatie MRF

Wij zijn dan ook aangesloten bij de brancheoriganisatie MRF (Metaal Recycling Federatie). MRF zet zich in voor ditzelfde doel en vertegenwoordigt de belangen van de leden en van de sector in het algemeen. Wij vragen ook u om uw steentje bij te dragen door uw oude metalen bij ons in te leveren en op die manier de aarde door te geven.

Contactgegevens

Metalimex Metaalhandel Rotterdam
Overschieseweg 68
3044 EG Rotterdam
Contactpersoon: Rene Eijkelenboom
Telefoon: 010-4624232
Mobiel: 06-54775937
Fax: 010-4159388
E-Mailadres: algemeen@metalimex.nl
Link Website: http://www.metalimex.nl
KvK nummer: 24025781

Social Media

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl