Jong Sparta geeft zege weg in Doetinchem

Huseyin Dogan
Jong Sparta heeft de uitwedstrijd bij laagvlieger Jong De Graafschap niet weten te winnen. De Rotterdammers kwamen op bezoek in Doetinchem niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Vijf minuten voor tijd kreeg de ploeg van trainer Richard Stricker de gelijkmaker om de oren.
De beloften van Sparta namen in de zesde minuut de leiding via Huseyin Dogan (foto). Even later was het Ilias Alhaft die de voorsprong verdubbelde, maar nog voor rust produceerde Jong De Graafschap de aansluitingstreffer. Na de gelijkmaker vlak na de thee zette Yesin Ben Mohamadi de bezoekers weer op het goede spoor. In de slotfase ging het echter mis.
Ondanks het gelijkspel blijft Jong Sparta koploper in de beloftencompetitie. Het verzamelde één punt meer dan naaste belager Jong Almere City FC.