nieuws

Liptease in Live uit Lloyd

Live uit Lloyd brengt woensdagavond 9 december al een voorproefje van de muzikale kerstshow van Liptease. De Rotterdamse band pakt uit met zelfs een heuse Big Band!
Liptease
is al jaren bezig met muziek en show maken maar kreeg pas écht een
boost
door deelname aan het tv-programma
Holland's Got Talent
. De vetkuiven en corsetjes spatten van het scherm af en heel het land ging plat voor de vrolijk makende combinate van bekende songs, het bekende rockabilly geluid van
Liptease
en de vintage looks van het gezelschap.
Liptease speelde vorig jaar al wat kerstshows, maar dit jaar pakt de band uit met een complete 13-koppige blazerssectie. Een muur van geluid dat doet denken aan het Big Band Orkest van Stray Cats-frontman Brian Setzer! Ook op Concert At Sea mochten de Rotterdammers laten horen wat ze in hun mars hebben. Het 'ver-lipteasen' van bekende songs levert steevast een verrassend nieuw nummer op, luister naarFireball, of Blurred Lines.
Momenteel staat de grote 'All I Want For Christmas Tour' voor de deur, met een beetje een thuiswedstrijd op 17 december in Bibelot Dordrecht. Een avond later zien weLiptease op RTL 4 bij de kerstshow van RTL Late Night en verder gaat het hele land voor de kerstbijl... Liptease is aanstekelijk, is lekker, is swingend, is retegoed en een verkwikkende belevenis! Live uit Lloyd loves them!!!!
InLive uit Lloyd met Liptease: 'Wild Cat' Katie van Steenis, 'Foxy' Sjharlie Vos en 'Candy' Randy Soewarno op vocals, Jesse 'Jazzy Jamez' van der Heijden op bas, Wesley 'WahWahWes'Nuis op gitaar,Marc 'Banging' Burger op drums en verder op saxen en trompetten: Wouter Schueler,David Romanello,Henk Guitjens, Robert Bogaart,Odei Al-Magut enDaan Bogers (arrangementen)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl