nieuws

Freek Jansen: 'Verwacht een saaie klassieker'

Na het 1-1 gelijkspel voor de competitie en 1-0 bekeroverwinning op Ajax in De Kuip, wacht zondag voor Feyenoord de derde klassieker van dit seizoen. In de Arena moeten de Rotterdammers zien af te rekenen met de slechte reeks. ''Ik verwacht er heel weinig van'', zegt VI-journalist Freek Jansen in FC Rijnmond.
Jansen is op dit moment ook niet onder de indruk van tegenstander Ajax. ''Ik denk dat het een heel saaie klassieker gaat worden. Het is een beetje de lamme tegen de blinde. Feyenoord moet overwegen om op het 5-3-2-systeem verder te gaan. Ajax heeft namelijk moeite om het spel te maken.''
Verder wordt er in de voetbaltalkshow besproken hoe Ajax zich gaat voorbereiden op de klassieker en wat er van de nieuwe aanwinst Renato Tapia verwacht kan worden. De Peruaan zit zondag voor het eerst bij de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.
Uiteraard worden ook de duels van Excelsior, Sparta en FC Dodrecht besproken. Ook stonden presentator Etienne Verhoeff, analist Jan Dirk Stouten en Freek Jansen stil bij het trieste overlijden van FC Dordrecht-adviseur Paul Beijersbergen.
Bekijk boven dit bericht de uitzending van FC Rijnmond in zijn geheel terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl