nieuws

Challenge Sports Rotterdam en Binnenland krijgen tik

Challenge Sports Rotterdam
Challenge Sports Rotterdam
De basketballers van Challenge Sports Rotterdam hebben zaterdag dure punten laten liggen in de eredivisie. Op bezoek bij rivaal en directe concurrent Amsterdam moest de equipe van coach Armand Salomon met 83-70 het onderspit delven.
Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Rotterdammers. Aan de hand van La'Shard Anderson en Michael Kok werd in de eerste helft een 28-34 voorsprong genomen. Na rust ging het echter mis. Na drie kwarten stond het 56-52 en die achterstand werd in het laatste kwart nog groter.
Door het verlies blijft Challenge Sports Rotterdam weliswaar zesde in de eredivisie, maar de Amsterdammers komen in punten wel gelijk. Beide teams zijn na zestien duels in het bezit van tien punten.

Lintex-Binnenland

Ook de dames van Lintex-Binnenland hebben slechte zaken gedaan. In de strijd om een plek in de play-offs ging zaterdag het cruciale duel met nummer vier Lekdetec.nl kansloos verloren. De ploeg van trainer Joost van Rangelrooy ging in eigen huis met liefst 42-79 onderuit.
Binnenland had bij een overwinning het gat kunnen verkleinen tot vier punten, maar staat nu liefst acht punten achter op de directe concurrent uit Bemmel. De bovenste vier teams plaatsen zich aan het eind van de reguliere competitie voor de play-offs in de strijd om de titel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl