nieuws

Klaasen in basis bij Sparta voor geschorste Dijkstra

Sparta heeft weinig personele problemen in de aanloop naar het uitduel bij Achilles '29 van vrijdagavond. Trainer Alex Pastoor mist van zijn vaste basisspelers alleen Mart Dijkstra, die geschorst is.
De verdedigende middenvelder pakte afgelopen zondag in de gewonnen topper tegen VVV Venlo zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Vermoedelijk zal Ryan Sanusi zijn rol op het middenveld overnemen en speelt ook Robert Klaasen op het middenveld.
De langer geblesseerde Daniel Breedijk zit niet bij de wedstrijdselectie, maar keerde donderdag wel weer terug op het trainingsveld.
Sparta is de koploper van de eerste divisie met zeven punten voorsprong op NAC Breda én een wedstrijd minder gespeeld. De Brabanders spelen dit weekend thuis tegen MVV. Ook die wedstrijd wordt vrijdagavond afgewerkt en begint om 20:00 uur.
In Radio Rijnmond Sport volgen we live de duels van Sparta en FC Dordrecht, houden we je op de hoogte van het scoreverloop in Breda en mis je niets van het het ABN AMRO World Tennis Tournament.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl