nieuws

Rijnmond Nu over netwerken

Het draait niet alleen om de BAL bij het Wereld Tennis Toernooi in Ahoy. Misschien is het belang van het spel wel ondergeschikt of een decor voor het hogere: Het Netwerken. Het gebeurt bij evenementen zoals bij Ahoy, het gebeurt bij manifestaties, het gebeurt bij de skybox in de Kuip. Maar netwerken is niet alleen het terrein van een club belegen heren met dikke sigaren; netwerken komt overál voor: denk aan die neef, wiens vriend een vriendin heeft, wier vader een auto te koop heeft voor een prikkie...
Heb JIJ vaak baat (gehad) bij een netwerk? En is het netwerken op hoger niveau echt zo nuttig?
In Rijnmond Nu: de Zin en de Onzin van Netwerken. Te gast is Rob Tol, auteur van het boek '50 do's en don'ts voor succesvol zakelijk netwerken'.
Heb jij vragen voor onze gast? Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl .
Chatten kan onder deze pagina en twitteren doe je naar @RijnmondNu mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:


Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kunt u de uitzending terugluisteren door er op te klikken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl