Zaalvoetballers TPP verslaan Volendam

TPP-Rotterdam
TPP-Rotterdam heeft zaterdag afgerekend met ZVV Volendam. In het Topsportcentrum won de formatie van trainer Max Tjaden met 5-3 van de bezoekers uit Noord-Holland. Lachsen Bouyouzan was met twee goals belangrijk. TPP blijft door de winst vierde in de eredivisie.
Na ruim tien minuten kwam de thuisploeg op achterstand, maar binnen enkele minuten bogen Felix Verhaar en Lachsen Bouyouzan deze weer om: 2-1. In de tweede helft verdubbelde Thierry Seaw al snel de marge. Na de aansluitingstreffer van Volendam nam Wessel Verhaar de vierde Rotterdamse goal voor zijn rekening, maar de gasten kwamen opnieuw terug. Uiteindelijk zorgde opnieuw Bouyouzan in de slotfase voor de beslissing.
Na vijftien wedstrijden staat TPP-Rotterdam vierde op de ranglijst met 27 punten. De achterstand op koploper 't Knooppunt uit Amsterdam bedraagt tien punten. De eerste vier teams plaatsen zich voor de play-offs om het kampioenschap.