nieuws

Rotterdam Basketbal en Binnenland winnen

Basketbal
Basketbal
De basketballers van Challenge Sports Rotterdam hebben een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om deelname aan de play-offs. Op bezoek in Weert rekende het team van coach Armand Salomon af met hekkensluiter BSW: 78-82.
Rotterdam begon sterk en stond na het eerste kwart op een 17-23 voorsprong. In het vervolg van het duel werd het wel iets spannender, maar ook halverwege stond er een 34-39 tussenstand in het voordeel van de Rotterdammers op het scorebord. De verschillen in Limburg werden na rust kleiner en hoewel de thuisploeg zelfs op gelijke hoogte kwam, trokken de bezoekers uit de havenstad aan het langste eind.
Challenge Sports Rotterdam komt door de zege op gelijke hoogte met nummer vijf Aris Leeuwarden, dat zaterdag nipt verloor van directe concurrent Amsterdam. Alle drie de ploegen zijn in het bezit van twaalf punten.
In de hoogste afdeling bij de vrouwen heeft Lintex-Binnenland na twee nederlagen op rij weer gewonnen. De dames van Joost van Rangelrooy waren veel te sterk voor laagvlieger Amazone. In Utrecht werd met 77-111 gewonnen. Binnenland blijft vijfde met zestien punten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl