nieuws

Sliedrecht Sport tweede in reguliere competitie

Sliedrecht Sport (archief)
Sliedrecht Sport (archief)
De volleybalsters van Sliedrecht Sport hebben de laatste wedstrijd van de reguliere competitie winnend afgesloten. Op bezoek in Ootmarsum bij Set-Up '65 was de formatie van coach Matt van Wezel na drie sets te sterk voor de nummer vier van de eredivisie. De setstanden waren 17-25, 21-25 en 21-25.
Sliedrecht Sport eindigt de competitie op de tweede plaats van de ranglijst met 42 punten uit 18 wedstrijden. De ploeg was al geplaatst voor de play-offs in de strijd om het kampioenschap. Sneek begint daarin als favoriet. De Friezen stonden vrijwel het gehele seizoen bovenaan.

ARBO Rotterdam Volleybal

Bij de heren is ARBO Rotterdam Volleybal wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Zondag ging de ploeg van trainer Rodin Merx met 3-0 onderuit bij Talentteam in Arnhem: 25-19, 27-25 en 25-22.
Rotterdam Volleybal staat stijf onderaan met slechts drie punten. Het speelt nog twee wedstrijden tegen Inter Rijswijk en Draisma Dynamo. Door het afhaken van Rivo Rijssen volgend seizoen is het al verzekerd van lijfsbehoud.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl