nieuws

Feyenoord legt Elia boete op, aanvaller donderdag terug op trainingsveld

Feyenoord heeft Eljero Elia een boete opgelegd. De aanvaller wordt door de club gestraft, omdat hij afgelopen donderdag betrokken was bij een vechtpartij in het centrum van Rotterdam. Daar moest hij deze week een nacht voor in de cel doorbrengen. Elia trainde woensdag niet mee in verband met een gesprek met de clubleiding. Donderdag is hij wel weer van de partij.
Eljero Elia laat het volgende via www.feyenoord.nl weten: ‘Ik heb niemand mishandeld, maar het is natuurlijk stom van me dat ik in de situatie terechtkom dat de verdenking tegen me kan ontstaan dat ik zoiets heb gedaan. Als voetballer moet ik voorkomen dat ik in opspraak kom. Dat heb ik niet gedaan en daar bied ik zowel de club als de supporters mijn excuses voor aan.’
‘De boete heb ik direct geaccepteerd, want ze hebben gelijk dat ik donderdagavond na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd tegen AZ de stad helemaal niet meer in had moeten gaan. Had ik dat niet gedaan, dan had ik mezelf en mijn omgeving achteraf gezien een hele hoop ellende bespaard', vervolgt de aanvaller.
Technisch directeur Martin van Geel zegt over het voorval:‘Het is weer eens een harde en hopelijk ook wijze les geweest dat er op je wordt gelet als je een topvoetballer bent en je een voorbeeldfunctie hebt. Eljero heeft zijn excuses aangeboden, de opgelegde boete geaccepteerd en sluit weer aan bij de groep.’ Hoe hoog de boete is, maakt Feyenoord niet bekend.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl