nieuws

Vermeulen en Elbers in basis Excelsior

Kevin Vermeulen en Stanley Elbers staan zondagmiddag vermoedelijk in de basis bij Excelsior, dat de thuiswedstrijd tegen Heerenveen speelt. Zij vervangen Rick Kruys en Tom van Weert, die geschorst zijn.
De middenvelder en spits kregen vorige week tegen Heracles Almelo hun vijfde gele kaart van het seizoen en zijn niet inzetbaar voor trainer Fons Groenendijk. Het herstel van doelman Filip Kurto verloopt goed. De Pool traint grotendeels weer mee met de groep, maar speelt nog niet tegen Heerenveen.
Trainer Fons Groenendijk verwacht van zijn spelers dat zij in de wedstrijd tegen Heerenveen zondagmiddag goed bij de les zijn. Excelsior kan de punten goed gebruiken om de nacompetitie te ontlopen. "Als wij wat druk voelen, dan moet je het beste uit jezelf halen."
Groenendijk verwacht van zijn spelers dat ze hun verantwoordelijkheid pakken. "Dit zijn jongens die genoeg hebben meegemaakt. Ze weten heus wel wat de afspraken zijn, daar praten we de hele week over. Uiteindelijk sta je in het veld en ben je verantwoordelijk voor je eigen winkel. Samen, als team, moet je een prestatie neer zetten."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl