nieuws

Voormalig FvT-er Wijers in bestuur Taveba

Barry Wijers gaat deel uitmaken van het bestuur van tafeltennisvereniging Taveba uit Barendrecht. Het oud-lid van tafeltennisvereniging Feyenoord van Teylingen hoopt daarmee weer een nieuwe jeugdafdeling op te kunnen zetten in Barendrecht.
FvT werd eerder deze week failliet verklaard. Dit zat er al aan te komen en dus stapten veel leden over naar Taveba, een kleine vereniging in Barendrecht. Nu blijkt dat deze leden daar een grote rol gaan vervullen. "Ja, ik ga daar proberen mijn steentje aan bij te dragen. Ik treed waarschijnlijk toe tot het bestuur samen met voormalig FvT-ers Alfred de Jong en Silvester Zuur. We gaan kijken of we daar weer wat kunnen opbouwen," zegt Barry Wijers. "Vooral voor de jeugd. Het is ook voor hen te hopen dat ze zich thuis gaan voelen bij de nieuwe vereniging."
"We gaan proberen daar een nieuw tijdperk neer te zetten, opnieuw beginnen. Met de huidige jeugd, die volgend seizoen in de hoogste jeugdklasse speelt, gaan we proberen wat op te bouwen", vervolgt Barry Wijers. "Barendrecht was een kleine club met alleen maar senioren. Wij komen met een groot gedeelte van de jeugd daarheen en gaan proberen meer jeugd aan het tafeltennissen te krijgen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl