nieuws

24 mei: mantelzorg, vriendenclubs en vrijwilligers in de zorg

Het Havenlicht in Pernis
Het Havenlicht in Pernis
Dinsdag zijn we van 19.00 tot 21.00 uur te gast in Het Havenlicht van stichting Sonneburgh aan de Velsenaerstraat in Pernis.
Onderwerp van gesprek is daar de belangrijke rol van de mantelzorgers in de zorg thuis, maar ook in een zorginstelling. Want waar je ook ziek bent, je familie, vrienden en bekenden blijven belangrijk voor je welzijn. Instellingen doen er alles aan om de samenwerking tussen beroepskrachten en het sociale netwerk zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verder aandacht voor de Vriendenclubs die met hun activiteiten veel mogelijk maken bij de instellingen. En we gaan we het hebben over vrijwilligerswerk waar zowel clienten als vrijwilligers iets aan hebben.

Je hoort er alles over van studiogasten van Sonneburgh, Humanitas, Laurens, de gemeente Rotterdam, Middin en de organisatie Vilans.
Zelf vragen over de samenwerking tussen zorgmedewerkers en mantelzorgers? Kom tussen 19 en 21 uur langs in het Havenlicht in Pernis. Blijf je liever thuis luisteren en wil je reageren of zelf iets vragen aan de gasten? Bel met 010 4364436, mail naar vitaminer@rijnmond.nl of ga naar onze Facebookpagina.
Volgende week zitten we bij Middin in Trefpunt Berlage en gaat het over de participatiewet en werk voor iedereen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl