nieuws

Sparta haalt verdediger van NEC

Sparta
Sparta
Sparta heeft overeenstemming bereikt met Abdul Bai Kamara over een tweejarig contract met een optie voor één extra jaar. De 19-jarige centrale verdediger komt over van NEC.
Kamara kwam het afgelopen seizoen uit voor het beloftenelftal in Nijmegen, maar heeft wel interlands gespeeld voor Oranje onder 19 en 20.
Op de website van Sparta zegt de verdediger een goed gevoel te hebben bij Sparta. 'Ik kom bij Sparta een aantal bekenden tegen zoals Michael Verrips, Rick Ketting, Stijn Spierings en Finn Stokkers, die ook met het Nederlands Elftal onder 20 hebben gespeeld. Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Sparta in de gesprekken die ik heb gevoerd met spelers en trainers en dat heeft zeker meegespeeld in de keuze voor deze club', aldus Kamara.
Pastoor kent Kamara nog uit zijn periode toen Pastoor trainer was in Nijmegen. Kamara mocht in die tijd met het eerste elftal mee op trainingskamp naar Spanje. Het afgelopen seizoen zat hij tijdens de derby tegen Vitesse een keer op de bank bij het eerste.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl