nieuws

Erasmus Universiteit decor Sportclub Rijnmond

Sportclub Rijnmond
Sportclub Rijnmond
De uitzending van Sportclub Rijnmond staat in het teken van sporten op de Erasmus Universiteit. Erasmus Sport maakt mogelijk dat er duizenden studenten van de Universiteit op een eigen niveau kunnen sporten in Rotterdam.
In teamverband kun je sporten bij Antibarbari, de voetbalclub van de Universiteit. De uitzending besteed aandacht aan de wedstrijd die het eerste team speelt waarin ze kampioen kunnen worden. Ook het teamzeilen komt aan bod, wat uitliep op een confrontatie tussen Amsterdam en Rotterdam.
Door de internationale studenten van de Erasmus Universiteit wordt er ook gesport. Het grootste deel speelt rugby bij de Rotterdamse Studenten Rugby Club. Individueel sporten is ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld Annika van Putten doet. Zij roeit en staat ondertussen ingeschreven bij drie masters. Beide sporten krijgen aandacht in Sportclub Rijnmond.
Ook komt de jaarlijkse traploopwedstrijd voorbij in Sportclub rijnmond. Deze wedstrijd wordt gehouden in het Tinbergen-gebouw en is jaarlijks terugkerend evenement van Erasmus Sport.
Deze uitzending van Sportclub Rijnmond is de laatste van het seizoen 2015-2016. Over vier weken, op 4 juli, begint het programma aan een nieuw seizoen op TV Rijnmond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl