FC Dordrecht verliest ook van NAC Breda

FC Dordrecht wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. In de vierde wedstrijd moesten de Schapenkoppen evenals afgelopen vrijdag tegen SC Cambuur het onderspit delven tegen NAC Breda. Aan de Krommedijk waren de Brabanders met 2-1 te sterk. Ricky van Haaren scoorde voor FC Dordrecht.
Na enkele mogelijkheden voor de thuisploeg via Joris Kramer (kopbal) en Van Haaren (schot) was het NAC Breda dat in de 25e minuut op voorsprong kwam. Op aangeven van voormalig FC Dordrecht-speler Giovanni Korte wist Cyriel Dessers de bal achter doelman Tim Coremans te koppen.
Dordrecht bleef vervolgens op jacht naar een doelpunt, maar wederom Van Haaren en ook Alvin Daniels hadden het vizier niet op scherp staan. Tien minuten na rust was het wel raak en kwam de thuisploeg verdiend op gelijke hoogte. Een schot van de teruggekeerde Van Haaren werd van richting veranderd en liet de ingevallen keeper Andries Noppert kansloos: 1-1.
Vijf minuten later moest de ploeg van trainer Gérard de Nooijer echter alweer de tweede tegengoal incasseren. Via de onderkant van de lat kwam de bal voor de voeten van Gino Demon en hij faalde vervolgens niet in de afronding: 1-2. Een slotoffensief van de Dordtenaren leverde geen nieuwe gelijkmaker op.
Na vier wedstrijden bezet FC Dordrecht de zeventiende plaats in de Jupiler League met twee punten.

0-1 25' Dessers
1-1 54' Van Haaren