Mannen overvallen juwelier Schiebroek

Op woensdag 27 juli rond kwart voor twee krijgt juwelier Y. Commeren aan de Kerstroosstraat in Rotterdam Schiebroek twee klanten in de winkel.

Een van hen geeft aan dat hij zijn horloge wil laten repareren. De medewerkster gaat er mee aan de slag. Als ze aangeeft dat de kosten een paar euro zijn, zegt hij geen geld bij zich te hebben. De man sommeert de ander om geld te halen. Deze verlaat de winkel, komt binnen een minuut terug en loopt naar de toonbank. Dan wordt de vrouw vastgepakt, de gang ingetrokken en met een mes bedreigd. Als de ene overvaller bij de vrouw blijft, haalt de ander de vitrines van de juwelierszaak leeg. De medewerkster smeekt nog om niet de reparatiesieraden mee te nemen omdat mensen daar herinneringen aan hebben. Daar hebben de overvallers achter geen boodschap aan. Ze stoppen de buit in een rode boodschappentas met witte letters van supermarkt Bas van der Heijden en dan gaan er vandoor.

Deze twee mannen op de foto’s slaan dus toe op woensdag 27 juli bij een juwelier in Rotterdam Schiebroek.

Ze spraken met een Belgisch accent.

De overvaller met de bril heeft een kort gesprekje met een getuige die voor de Plusmarkt staat te roken. De politie wil graag met deze getuige in contact komen.

Heeft u informatie voor de politie? Bel 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Meer over dit onderwerp:
burij15
Deel dit artikel: