Hockeyers Rotterdam simpel langs promovendus Almere

Jeroen Hertzberger scoorde tweemaal
De hockeyers van Rotterdam hebben zondag zonder al teveel moeite met 5-1 gewonnen van Almere. De Rotterdammers kwamen al vroeg op voorsprong tegen de promovendus en bleven in het vervolg de dominerende ploeg.
De eerste treffer van de middag viel al na drie minuten. Simon Eggerton schoot met scherp, hetgeen een opmaat was naar meer doelpunten. Rotterdam liep ook verder uit. Simon Dixon zorgde na tien minuten voor de 2-0 en in de zeven minuten daarna wisten ook Harry Martin en Jeroen Hertzberger te scoren. Beide mannen benutten een strafcorner.
Na de pauze wist Almere de verdiende eretreffer te maken in de persoon van Bram Cornelisse en vlak voor tijd scoorde Hertzberger zijn tweede doelpunt. Na drie wedstrijden staat Rotterdam op de vierde plaats met vijf punten.