ASWH bekert door na verlenging

ASWH heeft de laatste zestien van de KNVB beker bereikt door na een verlenging af te rekenen met Spakenburg. Het had al lang zicht op de zege door een 0-2 voorsprong, maar zag de thuisclub in de blessuretijd gelijk maken. In de verlenging maakte Peter Verhoeve de winnende 2-3.
Spakenburg had vrijwel de hele wedstrijd het overwicht, maar de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht, dat een klasse lager speelt, gaf een lesje effectiviteit. Kort voor rust scoorde Robbert Olijfveld en kort daarna Peter de Lange. Toch kwam Spakenburg terug in de wedstrijd, maar het ging toch ten onder in de verlenging.