Telstar en FC Dordrecht delen de punten

FC Dordrecht heeft in het uitduel bij Telstar met 0-0 gelijk gespeeld. Door de puntendeling heeft Dordrecht voor de tweede week op rij een punt weten te behalen.
Het duel in Velsen verliep in een laag tempo en beide teams wilden geen onnodige fouten maken. In de eerste helft waren beide teams dichtbij een openingstreffer.Oud-Spartaan Denis Mahmudov wist een bal voorbij Tim Coremans te krijgen, maar de Dortse doelman zag tot zijn opluchting dat de lat redding bracht. Op slag van rust schoot Ibrahima Touré namens FC Dordrecht op de paal.
Tegen het einde van de wedstrijd deden zich de grootste kansen van de wedstrijd voor, waarbij doelman Coremans drie keer goed in actie kwam en Telstar van scoren wist te houden. De grootste kans was ook de laatste van de wedstrijd. Een snelle counter van FC Dordrecht werd panklaar gelegd voor de inlopende Joël Thomas, maar de Frans spits zag dat Wesley Zonneveld een goede redding in huis had en het doel van Telstar schoon hield.
Ondanks dat de ploeg van trainer Gérard de Nooijer voor de negende keer op rij niet wist te winnen, liep FC Dordrecht wel een punt uit op belangrijkste concurrent Achilles '29, dat de laatste plaats in de Jupiler League bezet. De rode lantaarndrager verloor thuis met 6-0 van FC Volendam en zag ook twee keer de rode kaart.
Het verschil tussen FC Dordrecht en Achilles '29 is nu 6 punten in Dordts voordeel en komende vrijdag staat op de Krommedijk de onderlinge confrontatie op het programma.