nieuws

De Wijs: 'Drie 100 procent kansen moeten er in'

Jordy de Wijs is een weekje speler van Excelsior en startte in de belangrijke degradatiekraker tegen Go Ahead Eagles direct in de basis. Met de PSV-huurling in de ploeg kwamen de Rotterdammers niet verder dan 1-1. "Ik baal zeer dat we niet gewonnen hebben," zegt hij.
"Als je naar het wedstrijdbeeld kijkt hebben wij in eerste helft heel goed gespeeld. Creëerden veel kansen. De tweede helft was iets minder, maar we kregen alsnog grote kansen. Die moet je benutten, maak je het jezelf makkelijker en klim je verder op ranglijst. We hebben na hun goal drie 100 procent kansen gekregen, die moeten er in. Speel je met meer vertrouwen."
De Wijs werd deze week op huurbasis vastgelegd door Excelsior. "Het is snel gegaan, maar ik ben super opgevangen. Heb het erg naar mijn zin hier. Ook op het moment dat ik het stadion binnenliep voor de warming-up, voelde ik dat er een leuke sfeer hing."
Het duel met Go Ahead Eagles was belangrijk in de strijd tegen degradatie, volgend weekend is dat tegen Roda JC niet anders. "We moeten volgende week winnen, vandaag was eigenlijk ook zo'n wedstrijd die wij moesten en konden winnen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl