nieuws

Karsdorp kritisch: 'Nu moet het aanvallend beter'

Rick Karsdorp is van mening dat Feyenoord aan zijn stand verplicht is om de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag winnend af te sluiten. De koploper gaat zondag op bezoek bij de hekkensluiter. "We moeten extra gefocust zijn en gewoon een resultaat boeken. Ik ga er vanuit dat we dat ook doen", zegt Karsdorp.
Feyenoord wist van de laatste vier wedstrijden in Den Haag liefst drie keer niet te winnen. "Voor hun is het altijd een andere wedstrijd tegen de topclubs. Zeker dit jaar klappen ze er misschien wel met 120 procent op", vertelt de rechtsback van de Rotterdammers. "Maar wij hebben ook wedstrijden gespeeld waar we de beuk ingooien."
De tweevoudig international van Oranje is een vaste waarde voor Feyenoord aan de rechterkant. "Ik ben verdedigend zeker stabieler geworden, maar nu moet het aanvallend wat beter. Vorig seizoen was dat juist andersom. Dat is voor mij ook weer leerzaam."
"Het is mijn derde seizoen als rechtsback en dat is nog steeds aanpassen. Dat gaat wel de goede kant op", aldus Karsdorp tegenover RTV Rijnmond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl