nieuws

Amateurvoetbal: Spijkenisse sterkste in derby tegen Zwaluwen

Spijkenisse heeft zaterdag de inhaalwedstrijd tegen Zwaluwen in de Hoofdklasse A met 2-0 gewonnen. Michael van Dommelen en Tim van der Lijn zorgden namens Spijkenisse voor de treffers.
Door deze zege komt Spijkenisse op drie punten van koploper Ter Leede. De ploeg van trainer Peter Wubben staat vierde met 34 punten uit achttien wedstrijden. Zwaluwen uit Vlaardingen blijft na achttien wedstrijden twaalfde met negentien punten.
VV Sliedrecht ging in eigen huis met 4-1 onderuit tegen Jodan Boys. Mike Langerak scoorde de enige treffer voor de thuisploeg. Ook Smitshoek kon niet winnen. Noordwijk bleek met 1-0 te sterk. Smitshoek (dertiende) en Sliedrecht (veertiende) hebben tot nu toe nog maar elf punten behaald, waardoor beide teams in de degradatiezone blijven bivakkeren. RVVH was vrij. Het team uit Ridderkerk staat elfde met twintig punten uit achttien wedstrijden.

Tweede Divisie

Alleen Jong Sparta kwam in de Tweede Divisie van alle regioploegen in actie. De Rotterdamse belofteploeg ging tegen FC Lienden met 3-0 onderuit. Jong Sparta zakt door deze nederlaag van de tiende naar de elfde plaats op de ranglijst.
Excelsior Maassluis is de nummer twee van de competitie met 38 punten uit 24 wedstrijden. Barendrecht heeft na 21 wedstrijden 29 punten binnengehaald en staat negende.

Derde Divisie Zaterdag

VV Capelle klopte VVOG op Sportpark 't Slot met 1-0. Tim Vincken werd met het enige doelpunt de man van de wedstrijd. Capelle vinden we terug op de dertiende plaats met 27 punten uit 22 wedstrijden.
De nummers vier en elf van de ranglijst, ASWH en SteDoCo, hadden een vrije zaterdagmiddag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl