Programma Live uit Lloyd

Live uit Lloyd put ook deze week uit het muzikale archief met daarin ruim 1300 sessies. Je kunt luisteren naar een fraaie heruitzending (Ooit in Lloyd) of een non-stop compilatie (Lekkers uit Lloyd). Veel luisterplezier. Meer informatie over Live uit Lloyd vind je onderaan deze pagina.

Veel luister- en kijkplezier en hopend op een nog lange toekomst van Live uit Lloyd! Blijf ons steunen in de overlevingstocht want wij willen mooie Live uit Lloyd's blijven maken en muzikanten een radiopodium blijven bieden. - Namens het complete Live uit Lloyd-team, Ronald van Oudheusden, Postbus 1515, 3000 BM in Rotterdam.

Uitzendschema

Week 24: 12 t/m 16 juni
Maandag 12: Ooit in Lloyd - Mrs Hips 
Dinsdag 13: Lekkers Uit Lloyd!
Woensdag 14: Ooit in Lloyd - Eric & Eline Vaarzon Morel 
Donderdag 15: Lekkers Uit Lloyd!
Vrijdag 16: Ooit in Lloyd - Pessoa 


Week 25: 19 t/m 23 juni
Maandag 19: Ooit in Lloyd - Sven Ratzke (Starmaker)
Dinsdag 20: Lekkers Uit Lloyd!
Woensdag 21: Ooit in Lloyd - Chef'Special 
Donderdag 22: Lekkers Uit Lloyd!
Vrijdag 23: Ooit in Lloyd - Mayra Orchestra


Live uit Lloyd

Beste luisteraars en volgers van Live uit Lloyd, muzikanten, vocalisten, podia, organisatoren, promotors, social media gebruikers en volgers. 

Live uit Lloyd stopt niet maar is wel anders van opzet de komende tijd. Voorlopig putten we uit het archief waarin ruim 1300 complete sessies zijn te vinden. Een collectie van meer dan 6000 unieke songs. Live uit Lloyd blijft dus te horen tussen 22 en 23 uur op Radio Rijnmond en blijft te vinden op het internet en op social media. Ook de 24/7 stream blijft te beluisteren via de site en via de RTV-Rijnmond app. Op TV Rijnmond blijf je clips zien. Nieuwe sessies worden echter tot nader order niet opgenomen.

Eind oktober 2016 is bekend gemaakt dat vanwege de bezuinigingen bij de publieke regionale omroepen het programma Live uit Lloyd per 1 januari 2017 zou verdwijnen op Radio Rijnmond. Half december 2016 is er uitstel verleend tot begin maart 2017. In de afgelopen periode zijn we stug doorgegaan met mooie sessies in Live uit Lloyd en hebben we verkennende gesprekken met mogelijke partners gevoerd over een continuering van Live uit Lloyd. Die gesprekken zijn gaande maar nemen tijd in beslag.

We werken aan een doorstart van het live muziekprogramma, mogelijk in een andere vorm. Je kunt ons dus blijven mailen met nieuwtjes, audio en verzoeken voor sessies: live@rijnmond.nl. 

Terugluisteren en Podcast klik

HIER

.

Documenten:

Meer over dit onderwerp:
liveuitlloyd
Deel dit artikel: