nieuws

Vilhena: 'Jammer dat Blind weg is'

Tonny Vilhena kwam dinsdag als invaller in de ploeg bij het Nederlands elftal in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen de Italianen. De Feyenoorder speelde zijn derde interland en kon terugkijken op een goede tweede helft.
In de slotfase was de middenvelder nog dichtbij de 2-2, maar zijn schot ging rakelings naast het doel. ''Dat was jammer en daar moet je een beetje geluk bij hebben''.
Vilhena vond het jammer dat bondscoach Danny Blind afgelopen weekend werd ontslagen door de KNVB. ''Voor mij was het de eerste keer dat ik zoiets meemaakte. Eigenlijk besef ik het nog niet. Ik vind het jammer dat Blind weg is. Hij was een goede trainer. Een trainer die wilde winnen'', aldus Vilhena na afloop in de Amsterdam Arena.
Komende zondag speelt Feyenoord in de Arena al is het nog niet bekend of Vilhena wel kan meedoen. Woensdag dient zijn beroepszaak. De middenvelder wacht een fikse schorsing naar aanleiding van het incident met Spartaan Mathias Pogba van een paar weken geleden. Vilhena werd op basis van tv-beelden geschorst, maar ging in beroep. Vilhena wil nog niet vooruitlopen op de afloop. ''Ik moet er naar toe en dan zien we het wel'', aldus Vilhena.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl