nieuws

Willem-Alexander krijgt steeds meer het 'Coolsingel-gevoel'

Het 'Coolsingel-gevoel' verspreidt zich steeds sneller en naar de meest onverwachte plekken. Ook koning Willem-Alexander krijgt het steeds meer te pakken. Dat zei Jörgen Raymann woensdag tegen RTV Rijnmond.
Raymann maakte deel uit van het gevolg achter Willem-Alexander tijdens een bliksembezoek aan een coöperatie in Rotterdam-Schiebroek. De cabaretier en presentator was daarbij aanwezig als bestuurslid van het Oranje Fonds.
Op de vraag of de koning iets met Rotterdam heeft, antwoordde Raymann: "Hij had 't er wel erover dat hij steeds meer het 'Coolsingel-gevoel' krijgt. Dus hij houdt 't wel in de gaten."
En eigenlijk geldt hetzelfde voor Jörgen Raymann. "Absoluut. Natuurlijk weten we gewoon dat het gaat gebeuren. Zelfs als rasechte Ajacied weet ik gewoon dat het kampioenschap dit jaar voor jullie is. En dat gun ik jullie ook met heel mijn hart."
Uiteraard had RTV Rijnmond de kwestie over het 'Coolsingel-gevoel' woensdag ook aan koning Willem-Alexander zelf willen voorleggen, maar dat werd door de Rijksvoorlichtingsdienst ten strengste verboden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl