nieuws

Vaandrager/Vogeldichtersmuze Hansje de Reuver 70

Rotterdamse dichtersmuze, gelegenheids-fotografe en ega van de onlangs overleden reclametekstenpoëtentaat Frans Vogel Hansje de Reuver bereikte afgelopen weekend de Sweet Seventy ofterwel de respectabele leeftijd van 70.
In Steijn, de nieuwe cafeplek van de uitstek op de hoek Binnenweg/Heemraadsplein, zag onder grote belangstelling, Hansjes nieuwe open dicht- en fotobepixelingsboek ad 15 euro per exemplaar het licht, zeg maar.
Tout Rotterdamse incrowd-goegemeente gaf daarbij acta de presenca.
De immer energieke de Reuver liet tussen neus en lippen door glippen dat ze tijdens het drukke de - en het bedrijven door, zijdelings bezig is een heuse Frans Vogel-dichtprijs compleet met bijpassend beeldje en luttel stimulansbedrag in het leven te roepen.
In samenhang met Centrum Beeldende Kunst tekent oud-Kunst en Vaarwerk-beeldhouwer Cor Kraat waarschijnlijk voor dit sculptuurtje factuurtje.
Onder het overvloedig aanwezige al dan niet ge(de)politiseerde en dito ge(de)motiveerde kunstemakers-/potsebakkersgebroed in dit nieuwe addestiekelingencafe Steijn, bevond zich plotsloos ook uwer vloggenist Jfk, die voor onderhavige, enigzins gechaotiseerde impressie, verantwoordelijk mag worden gehouden.
Echter toen het over Hansje's oude scharrel Rutger Hauer ging sloeg de publicitaire bereidwilligheid van de timide human-interestfotografe spoorslags om.
Affijn Jfk liet en laat het verders fijn zijn in 't verders zondaags overgoten enigzins voetbal-verdroten cafe Steijn......

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl