nieuws

De man die zes ton won, droomt van een campertje

De Rotterdamse Arno Rhemrev kan het nog nauwelijks bevatten. De 43-jarige architect won afgelopen zondag 623.000 euro in de Postcode Loterij Miljoenenjacht. "Een bizar gevoel, je weet niet wat je overkomt", zegt de geluksvogel.
Arno Rhemrev was te gast in het spelprogramma van Linda de Mol en incasseerde de prijs emotioneel. "Ik heb dit jaar veel meegemaakt, verloor twee vrienden en dan komen de emoties los", aldus Rhemrev. Hij verklaarde op tv al dat hij met het geld ook zijn ouders, zus en broer zou helpen.

Ouders helpen


Zijn ouders hebben een goud- en zilversmederij in het Oude Noorden van Rotterdam. "Mijn ouders gaan richting pensioen en werken hard. Ik wil ze graag op wat voor manier dan ook helpen, met een lekkere vakantie bijvoorbeeld".

Nog niet ingedaald


Zelf heeft Arno nog geen grote plannen. "De auto van mijn vriendin ging vorige week stuk, dus dat komt wel goed. En zelf droom ik altijd van een campertje", zegt Arno Rhemrev. "Het is hartstikke tof natuurlijk maar het is nog niet allemaal ingedaald, het zweeft nog ergens. Leuk ook dat ik allemaal berichten krijg van mensen van de lagere en middelbare school".

Belastingdienst


Overigens komt eerst de belastingdienst nog even 29 procent van de ruim 6 ton ophalen vanwege de kansspelbelasting.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl