nieuws

Jones over De Klassieker: 'Voor fans is het de wedstrijd'

Voor veel Feyenoord-supporters is De Klassieker in De Kuip dé wedstrijd van het jaar. Brad Jones ziet dit duel als 'één van de vele wedstrijden' om de titelstrijd levendig te houden. "Natuurlijk Feyenoord-Ajax voor de fans de wedstrijd waar zij het meest naar uitkijken."
"We gaan iedere wedstrijd in met het doel om die te winnen", aldus de keeper van Feyenoord. Dit jaar liep Jones met zijn ploeg in eigen huis al vijf verliespunten op. Vorig seizoen waren dat er maar vier. "Wanneer je naar de andere teams kijkt, dan zie je dat zij ook punten hebben verloren. Dit seizoen hebben we een aantal blessures en spelerswisselingen gehad. Je kunt vorig seizoen niet met dit jaar vergelijken. Ajax had dit seizoen een lastige start, maar nu heeft die club de punten ook weer terug veroverd", aldus Jones.
Afgelopen dinsdag verloor Jones met Feyenoord met 2-1 in de Champions League van Shakhtar Donetsk. De keeper vindt dat zijn team goed voor de dag kwam en noemt die nederlaag teleurstellend. "Maar de wedstrijd van zondag is weer een nieuwe. De duels die daarvoor zijn gespeeld doen er dan niet toe."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl