Jong Sparta herovert koppositie

ROTTERDAM - Jong Sparta heeft door een overwinning op directe concurrent Jong PSV de koppositie in de beloftencompetitie heroverd. In Eindhoven werd het 2-1 voor de Rotterdammers.
Anthony Bentem zette Jong Sparta in de eerste helft op voorsprong. Joey Godee (foto) verdubbelde die voorsprong in de tweede helft. Jong PSV,waar Andy van der Meyde zijn rentree in het Nederlanse voetbal maakte en waar voormalig Sparta-doelman Cassio Ramos onder de lat stond, kwam via Lars Hutten nog wel terug in de wedstrijd. De Eindhovenaren wisten echter niet gelijk te maken. Jong Sparta staatt met één duel meer gespeeld twee punten voor op Jong PSV.