(advertentie)

Overval supermarkt Schiedam mislukt

In Schiedam hebben drie mannen donderdagochtend geprobeerd om een supermarkt te overvallen. Het mislukte waarna ze op de vlucht sloegen. Dat meldt de politie.


Om iets voor half 10 stapten twee mannen de buurtsuper aan de Westfrankelandsestraat binnen. Volgens een woordvoerster van de politie bedreigden ze de man achter de kassa met een mes. Nadat hij begon te gillen, schrokken de overvallers en gingen er zonder buit vandoor. Op het moment van de overval waren er vijf klanten aanwezig.

De politie startte een zoekactie met onder meer een helikopter. Drie verdachten zijn aanhouden. Onder wie twee Rotterdammers van 26 en 19 jaar. Zij voldeden aan het signalement van de daders. De politie onderzoekt nog of de derde man inderdaad betrokken was bij de mislukte overval in Schiedam.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Ik hoop dat de eigenaren nog de moed kunnen vinden, om door te gaan, want het is al de zoveelste keer in korte tijd. Aardige mensen zijn het trouwens.

hmmm de politie twittert gewoon dat het om 2 donker getinte mannen gaat met zwarte wollen muts en blauw bomberjack plus voorzien van latex blauwe handschoenen, lijkt mij toch wel belangrijke informatie als de daders nog vrij rond lopen?

Ach ja, de temperaturen zijn wat lager geworden en dan komen ze weer tevoorschijn

weet diverse zaken die vroeg sluiten omdat ze het na donker worden te gevaarlijk vinden worden, maar goed, we hebben dat geteisem zelf binnengehaald dus moeten we er maar mee leren leven.

Het gebeurde hier op donderdagochtend, ging deze zaak dan te vroeg open?, het was al licht, tenminste mag ik veronderstellen ook in Schiedam.

Hopenlijk worden deze lui gepakt en justitie? Geef ze wat mij betreft levenslang

Ga werken voor je geld,Maar als het lukt dan kom je zo makkelijker aan geld,Maar je vergeet wat je deze mensen aandoet een trauma bezorgen. Stelletje tuig, Kon de politie maar jullie aan mij uit leveren,dan is het heel gouw bekeken met jullie.

Olala, misschien vinden ze dat wel fijn.

Het zijn allemaal een stelletje buitenlandse teringleiers die hier altijd de boel lopen te vergallen.

En te lui zijn om te werken. Nee een overval dat is stoer.

4oo jaar geleden waren ze tevreden met een handje zout, en nu willen ze sigaretten en aanstekers hebben. Die krengen worden steeds verwaander.

en weer.... nee zeg het maar WEER niet

In en in triest dat deze gasten(lees; stelletje klootzakken), mensen kapot maken, die heel hard voor hun centjes (moeten) werken!

Nu maar eens flink straffen, zodat anderen het niet meer in hun botte hoofd durven halen het ook nog eens te proberen!