(advertentie)

Rotterdampas 2013 gelanceerd

De Rotterdampas is er weer. Donderdag werd de editie van dit jaar gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in Rails miniworld in Rotterdam.

Er is een boekje uitgegeven waarin de honderden uitjes beschreven staan.

Vorig jaar was het voor de Rotterdampas-organisatie een zwaar jaar omdat het kabinet uit bezuinigingsoverwegingen de inkomensgrens optrok en tienduizenden moesten afhaken vanwege om van de pasvoordeeltjes te mogen genieten.

Er is dit jaar met de Rotterdampas korting te krijgen bij onder meer Rotterdamse, Delftse en Haagse musea en topattracties als Euromast, Spido & Plaswijckpark.

Audio: Rotterdampas 2013 gelanceerd

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Helaas niet te krijgen in Hellevoetsluis ja voor de volemep maar die centen heb ik niet als alleenstaande

Hellevoetsluis is ook geen onderdeel van Rotterdam, en wees daar maar blij om... vraag dat maar aan de bewoners van Rozenburg.

Hoi Richard,

Je komt vast uit Hoogvliet en je ben niet blij met Rotterdam.
MAAR je heb helaas pech want Hoogvliet is een deelgemeente van de gemeente Rotterdam,dus ook gewoon ROTTERDAM !

De spijker op z'n kop gewoon "ROTTERDAM" !!

Ik ben er weer heel blij mee,we gaan weer leuke dingen doen met de kids ;-)

Gelijk morgen even naar het gemeentehuis met alle nodige bescheiden. Bedankt. Dit vind ik ter zake doend nieuws en ik ben er blij mee.

jammer dat ik als werkende moeder weer de volle mep moet betalen. Ik betaal voor 2 kinderen en 1 volwassene mooi 90 euries.
Krijg ook geen toeslagen en kortingen,ook wordt mij niets kwijtgescholden.En binnenkort ben ik een scheefwoner en mag ik naar een huurwoning van minimaal 750 euro per maand vertrekken. Oja ik verdien 1600 netto per maand. Ik werk dan wel maar heb het idee toch iets fout te doen. Dank u wel overheid.

Ik had vorig jaar een parttime baantje (na jarenlange werkloosheid) en verdiende 1 euro (jawel euro!!!!) teveel om de pas voor 5 euro te krijgen. Ze hadden opeens de grens 100 euro olaag gedaan!! Nu hebben ze de grens weer met 100 euro opgetrokken van 1025 naar 1125 en nu heb ik weer bijstand dus ik kan de pas gelukkig weer kopen, maar sjongejonge wat een gezeik ik kreeg de pas echt niet door die ene euro!!