nieuws

Stads Radio op Radio Rijnmond

ROTTERDAM - Vroeger had u als luisteraar de keuze uit Radio Rijnmond en Stads Radio Rotterdam. Nu slaan de twee rivalen voor een keer de handen ineen. De komende nachten hoort u Stads Radio Rotterdam óp Radio Rijnmond!
De uitzendingen komen vanaf Camping Rotterdam. Het begin van de nacht is voor de Wakkere Honden van Radio Rijnmond. Het vertrouwde tijdstip tussen 00.00 en 02.00 uur, maar dan vanaf Camping Rotterdam. Donderdag was het een hele 'Goeienacht met Gerben', vrijdagnacht is het de beurt aan Rob van der Meer en op zaterdag herleven de 'Roaring Seventies' met Anton Filippo.

Stads Radio Rotterdam

Als de DJ's van Radio Rijnmond klaar zijn, maken zij plaats voor de coryfeeën van Stads Radio Rotterdam. Tussen 02.00 en 06.00 uur, gewoon op Radio Rijnmond. Stads Radio Rotterdam was vooral in de jaren negentig erg populair bij jonge luisteraars. Voormalige DJ's van die andere Rotterdamse radiozender maken van 14 tot en met 17 juli 'Camping Radio' vanaf het terrein in Overschie. 's Nachts zijn de uitzendingen te horen op Radio Rijnmond.
Geen gezonde rivaliteit en spanningen meer, maar gezonde en spannende nachtradio!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl