nieuws

Ernest van der Kwast presenteert 'Giovanna's navel'

ROTTERDAM - De Rotterdamse schrijver Ernest van der Kwast heeft het naar eigen zeggen ‘met open hart geschreven’: zijn nieuwe boek ‘Giovanna’s navel’. Het verhaal over een jongen die betoverd wordt door de aanblik van een meisje in bikini, is donderdagochtend gepresenteerd in de lingeriewinkel van Marlies Dekker in Rotterdam.
Het boek speelt zich af in Lecce in Italië en beschrijft een liefdesverhaal, met een dramatische wending. Volgens Van der Kwast, die zelf in Italië woont, is het niet autobiografisch. “ Het boek gaat over liefde en ik heb wel geput uit mijn omgeving en bepaalde factoren. Je probeert verdriet of geluk omhoog te halen. Maar ik heb zelf geen lief in Lecce.”
In Italië blijft Van der Kwast ook niet wonen. “Ik heb gisteren een huis gekocht. Alles is rond, ik kom terug naar Rotterdam en ga hier weer allemaal leuke, vrolijke, gekke dingen organiseren.”
De in Bombay geboren Van der Kwast debuteerde in 2005 met de roman ‘Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen’. Met het boek ‘Mama Tandoori’ brak hij door bij het grote publiek. Op nrc.nl is elke werkdag zijn column te lezen. Zijn nieuwe boek ‘Giovanna’s navel’ is vanaf donderdag verkrijgbaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl