(advertentie)

Wakkere Honden Thema Show

De Wakkere Honden Thema show is een bijna maandelijkse radioshow die wordt uitgezonden in het nachtprogramma Wakkere Honden op Radio Rijnmond.

Elke keer staat het programma garant voor bijzondere nachtradio die steevast gewijd is aan één thema. De Wakkere Honden Thema Show wordt gepresenteerd door RTV Rijnmond's doorgewinterdste radiomaker en verslaggever Jacco van Giessen met aan zijn zijde Rotterdams fotograaf Marcel Theodore Anthony Bosch. In iedere themashow laten de twee muziek horen die helemaal bij dat thema past maar er zijn ook historische fragmenten, cabaret en geluidseffecten.

De diversiteit in muziek in een Thema Show is extreem want  de muziekkeuze wordt hoofdzakelijk bepaald door het thema. De twee presentatoren draaien beurtelings een muziektrack waarbij ze zich voortdurend door elkaar laten inspireren wat betreft de keuze voor de eerstvolgende plaat. Dat levert verrassende overgangen op van muziek uit alle windstreken; combinaties die je zelden hoort op de Nederlandse radio.

Op  www.wakkerehondenthemashow.nl vind je de Themashow Facebookpagina. Daar kun je zien wanneer de eerstvolgende Wakkere Honden Thema Show is te verwachten. Ook kun je daar suggesties voor platen die in het aangekondigde thema passen. Zoek de bijbehorende muziekvideo op YouTube erbij en post hem op onze pagina. En... vergeet niet ons te liken ;-) THX!

Hieronder zijn eerder uitgezonden Wakkere Honden Thema Shows te beluisteren. De meest recente staat bovenaan.

.