(advertentie)

FC Dordrecht slaat bod op verdedigers af

Josimar Lima en Mawouna Amevor worden nauwlettend in de gaten gehouden door clubs uit binnen- en buitenland. De twee verdedigers van FC Dordrecht vormen dit seizoen het hart van de defensie aan de Krommedijk en doen dat naar behoren. Technisch directeur Marco Boogers heeft meerdere biedingen afgeslagen.

Boogers is van mening dat de geboden bedragen op Lima en Amevor (foto) te laag zijn. Volgens de sportieve beleidsbepaler van FC Dordrecht is de financiƫle situatie van de club niet op het niveau dat ieder bod zomaar geaccepteerd zal worden. Onlangs verliet FC Dordrecht de gevarenzone en werd het door de KNVB ingedeeld in de middelste categorie van het puntensysteem.

Amevor laat via het sociale medium Twitter weten dat hij zichzelf nog niet rijp acht voor een buitenlands avontuur. 'Daar ben ik te jong voor. Ik wil het liefst het seizoen hier afmaken,' aldus de 21-jarige verdediger, die bezig is aan zijn derde seizoen in Dordrecht. Lima is momenteel met Kaapverdiƫ in voorbereiding op de Afrika Cup.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Dit laat zien dat het ingezette beleid werkt. Spelers met potentie een (tweede) kans bieden en doorontwikkelen. De kans dat dan je beste spelers weggaan is groot, maar niet meer zoals vroeger voor een paar centen en een oude boterham.

Hulde voor Boogers, want hij heeft beiden spelers toch overgehaald om het contract te verlengen!

Het is goed voor een speler dat hij hoger op kan maar niet voor een schijt prijs weg doen een goed belijd van fc Dordrecht