(advertentie)

Koevermans ontkent afspraken met harde kern

Commercieel directeur Mark Koevermans ontkent dat Feyenoord afspraken heeft gemaakt met de harde kern om de orde in en rond het stadion te bewaren. Eerder deze week liet Yoeri Kievits, een lid van de harde kern, weten dat de Rotterdamse club zelf hooligans heeft ingehuurd om een fanatieke meute supporters rustig te houden.

'In een moeilijke periode van de club hebben wij niet alleen met de harde kern, maar ook met sponsors en investeerders gesproken,' zegt Koevermans in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. 'In die gesprekken hebben wij verteld hoe we de club gezond willen maken. Er zijn vanuit Feyenoord geen officiële afspraken gemaakt om de orde te handhaven. Met welke groepering dan ook.'

'We hebben alleen overleg gehad over de gezondmaking van de club. Daar is het ook bij gebleven. In mei of juni is het rapport rondom de Maasgebouw-rellen naar buiten gekomen. Daar hebben wij uiteraard wel aan meegewerkt. Ook de politie en diverse supportersgroeperingen. In dat rapport is tot in detail beschreven hoe het gegaan is. Dat is nu ook een gesloten boek,' aldus Koevermans.

Kievits presenteerde afgelopen vrijdag het boek Rotterdam Hooligan. Daarin wordt naar eigen zeggen 'het ware verhaal van de harde kern' beschreven. Volgens hem zijn er wel degelijk afspraken met de clubleiding van Feyenoord gemaakt. Kievits zat onder andere met Koevermans zelf, algemeen directeur Eric Gudde, toenmalig hoofdtrainer Mario Been en investeerder Pim Blokland aan tafel.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

ach markie toch,weer liegebeestje spelen? je doet het zo vaak maar je ken het niet. er zijn net als met het talentpool verhaal te veel getuigen aanwezig geweest die je verhaaltjes kunnen weerleggen :-)
slaap lekker verder kus

Slaap jij maar lekker.

Ik hoefde alleen naar zijn houding te kijken om te zien dat deze jongen de hele uitzending zat te liegen. Jammer dat de 2 presentators niet echt door durfde te vragen op enkele punten. Zoals ook de rekensommen die hij maakte over de inkomsten uit het megalomane stadionplan die onjuist zijn.

Harde kern, die moeten gewoon gaan zitten in het stadion, en verder hun kop houden. Ze zijn niets meer dan alle andere toeschouwers. hebben alleen een erg grote mond.

Wat moet men doen om lid te worden van de harde kern en moet men contributie betalen en zijn er reglementen,moet je van onbesproken gedrag zijn? Niet dat ik van plan ben om lid te worden,maar ik wil best weten hoe de Harde Kern in elkaar zit.Het is voor mij allemaal nogal erg onduidelijk.

Harde kern, m'n reet.
Gewoon een stelletje ontspoorde luitjes.
Hebben supporters weerhouden om met hun kind naar het stadion van de mooiste club ter wereld te gaan.
Bedankt.

ik heb ze persoonlijk omgedoopt tot de zachte vulling,ze mochten op een auto passen,wie kan dat nu afslaan,moet je dat nu zien staan die magere snuifdoos en dat heeft zich nog voortgepland ook,oooowowoo wat ben ik onder de indruk