(advertentie)

Roland Alberg definitef naar Elazigspor

Roland Alberg verruilt Excelsior voor het Turkse Elazigspor. De middenvelder heeft woensdag een contract getekend bij de nummer zestien van Turkije. Bij Elazigspor gaat Alberg samen spelen met Marvin Zeegelaar, die in het verleden ook voor de Kralingers uitkwam.

Het vertrek van Alberg komt niet als een verrassing. De middenvelder maakte een matig seizoen door en verloor gedurende de eerste seizoenshelft zijn basisplaats. Na de degradatie van Excelsior uit de eredivisie zette Alberg zijn zinnen al op een transfer, maar in de zomer kwam het daar niet van.

De relatie tussen Excelsior en Alberg liep dit seizoen een flinke deuk op toen Alberg na de wedstrijd van zijn club tegen FC Oss naar de eigen supporters zou hebben gespuugd. Alberg ontkende.

Excelsior ontvangt geen transfersom voor de middenvelder. Volgens algemeen manager Ferry de Haan is het vertrek van Alberg voor alle partijen de beste oplossing. Door het vertrek ontstaat voor Excelsior de ruimte om een versterking aan te trekken.

Alberg speelde sinds het seizoen 2011/2012 op Woudestein. In 52 wedstrijden maakte hij elf treffers.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Weer zo,n omhoog gevallen kereltje die denkt dat hij boven de rest staat,waardeloze mentaliteit,kijken of hij het gaat redden.

of je nu 16 of 17 staat maak niks uit hij gaat gewoon voor het geld.

Hoe weet jij nou dat hij denkt boven de rest te staan?Heb jij het hem gevraagd dan wat hij wel of niet denkt pff!

Alberg en Tevrede kwamen in 2011 over van het 2e van AZ , in potentie aardige voetballers alleen zitten beide mannen mentaal moeilijk in elkaar. Tevrede werd overgedaan aan Feyenoord waar die zijn centjes pakt en Alberg weigerde zich positief op te stellen. AZ had het goed gezien en Excelsior heeft het geprobeerd, soms pakt het goed uit soms niet met zulke mannetjes.

Waar eindig je met een grote wafel en een ongeïnspireerde
houding? juiste ja bij Elazigspor. Waarvan akte.
Laat dit een les zijn voor al die omhoog gevallen voetballertjes die na 3 wedstrijden maniertjes vertonen als ofzo ze Messi zijn.

En Excelsior: nou @$&#$@# voetballen!