(advertentie)

Hoofdsponsor Sparta: 'Alleen door bij promotie'

MTS Europroducts overweegt niet om toch door te gaan als hoofdsponsor van Sparta als de club niet promoveert. Dat heeft directeur Gerrit Maliepaard van dat bedrijf tegen RTV Rijnmond gezegd.

Toen MTS Europroducts voor het vorige seizoen hoofsponsor werd, werd contractueel vastgelegd dat het bedrijf er een derde jaar aan vast zou plakken als Sparta zou promoveren naar de eredivisie. 'Wij zijn van plan ons aan die afspraak te houden', aldus Maliepaard.

'Natuurlijk hoop ik dat Sparta komend seizoen op het hoogste niveau speelt en wij op het shirt staan, maar als dat niet gebeurt respecteren wij de gemaakte afspraken. Bovendien zijn de marktomstandigheden zodanig verandert dat ik voor het bedrag dat ik nu jaarlijks aan Sparta betaal, gegarandeerd op het shirt van een eredivisieclub kan staan.'

Maliepaard en Sparta zaten donderdag met elkaar om tafel om de samenwerking te evalueren. Bij dat gesprek waren namens de Kasteelclub trainer Henk ten Cate en Charles van der Steene aanwezig. De commercieel manager laat weten zich te oriënteren op een eventuele nieuwe hoofdsponsor, maar pas concreet te kunnen handelen als definitief zeker is op welk niveau Sparta volgend seizoen speelt.

Reacties

Bekijk onze spelregels voor het inzenden van een reactie >

Opzouten dan met dat Europroducts

lekker bij de hand van ene Dave ... zeker erelid van de club

Laats ze eens met fc.dord gaan praten.

Speelt dat eredivisie?

Ik begrijp niet wat Henk ten Cate in godsnaam bij zo'n gesprek doet,over 3 wedstrijden is hij weer pleite,........als je het nou over een passant hebt........

Vloet had zeker geen tijd.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch heel positief bent geweest over sparta en altijd dacht van dit seizoen gaan ze promoveren,ze hebben even bovenaan gestaan,nu moet ik ook eerlijk zeggen dat door al die failiette clubs een veendam agovv,dat er eigenlijk geen sprake is van een eerlijke competitie,er zijn toch op zo manier punten vanaf gesnoept van bepaalde clubs,die daardoor anders zijn gaan spelen met angst,terwijl als het een normale competitie was geweest denk ik dat sparta het wel gered had,nu kunnen ze geen kampioen meer worden,alleen de na competitie nog,alleen zie ik ze daar echt geen rol van betekenis in spelen,eerst moet je nog winnen van de andere periode kampioenen,en om maar te zwijgen wat er dan dan volgt een vvv of een roda jc daar winnen ze niet van,dat kan nooit niet zeker niet zoals ze nu spelen,bovendien blijf ik erbij dat een volendam of een cambuur ook niets te zoeken heeft in de eredivisie.

Het feest gaat beginnen. Was Vloet met vakantie ? De bezem er door en zo snel mogelijk.

de sponsor gaat weg want promotie zit er niet in voor die ... zooi op het kasteel
dus helaas pindakaas en in augustus weer gezeur over centen
eigen schuld dikke vette bult dat de sponsor niet door gaat.

Ze hebben het aan zichzelf te danken, ze hadden de Trainer op tijd moeten ontslaan.
Ik vind het echt erg voor mijn club, volgende keer op tijd reageren!!!
Arme SPARTA en vooral voor de echte supporters!!!

Raar dat de directeur niet bij dit gesprek aanwezig was.
Een evaluatiegesprek met een hoofdsponsor is toch van zeer groot belang.
Of werpen schaduwen zich reeds vooruit...

Ik denk het wel Bekkie. Charles van de Steene is natuurlijk de geweldige commerciele man bij Sparta. Heeft jarenlang tientallen sponsors binnen gebracht. Als Sparta deze man niet had gehad was Sparta al lang failliet. Hij gaat eerdaags stoppen, dat is heel jammer. Natuurlijk was hij bij dit gesprek aanwezig. En waar was Vloet, ja zeg het maar. Wat ten Cate daar deed is voor mij een raadsel. Een passant, of, gaat hij geld in Sparta steken. Het is niet te hopen. Nogmaals, de bezem er door en zo snel mogelijk. Oude echte Spartanen, sta op en meldt je aan. Dennis de Nooyer, Pim Doesburg, John de Wolf en al die anderen.

Kijk je ziet al (nadat het kampioenschap in no-time is verspeeld) dat er nu al afhakers zijn en dan ook nog direct de hoofdsponsor. Financieel zal het volgend jaar een slappe hap zijn want Europroducts is vast niet de enige. Echter is er nog hoop, Volendam en Cambuur hebben reeds minder te besteden dan Sparta maar as vrijdag staat één van de twee toch met de schaal in de handen.