Voor onze afdeling Reclame zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager M/V (36 uur per week)

De functie:
Wij zijn op zoek naar een Topverkoper! Iemand die geen problemen heeft met het aanboren van nieuwe business, een ras verkoper zonder "negen tot vijf" mentaliteit.

Wat vragen wij?
Als accountmanager leg je en onderhoud je de contacten met potentiële en bestaande adverteerders.

Je adviseert klanten op welke wijze hun communicatiedoelstellingen binnen de reclamebudgetten verwezenlijkt kunnen worden. Je onderhandelt over zendtijdmogelijkheden en kortingen binnen de gestelde richtlijnen. Je brengt offertes uit, bespreekt ze met de klant en sluit contracten af. Je geeft duidelijk instructies en richtlijnen aan de binnendienst met betrekking tot afgesloten contracten. Daarnaast stel je de acquisitie- en verkoopplannen op. Je verzorgt de promotie van regionale omroepreclame op beurzen, manifestaties en evenementen. Je verzamelt marktgegevens, signaleert ontwikkelingen, rapporteert daarover en brengt ideeën in voor verkoopbevorderende acties. Je volgt de ontwikkelingen op reclamegebied in zijn algemeenheid en bij concurrerende media in het bijzonder. Bovenal ben je echter iemand die dagelijks jacht maakt op omzet.

Profiel van de geschikte kandidaat:
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar commerciële werkervaring in een buitendienstfunctie, bij voorkeur in de media. Je bent flexibel ingesteld en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je verantwoordelijkheidsgevoel, inzicht en enthousiasme maken dat je een bijdrage kunt leveren aan de doelstelling van de afdeling. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn van een uitstekend niveau. Je bent  een teamplayer en kunt goed plannen en organiseren. Je hebt een beroepsrelevante opleiding op HBO niveau afgerond met een diploma. Je bent representatief en hebt kennis van- en affiniteit met het bedrijfsleven in de regio, tevens ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie! RTV Rijnmond valt onder de CAO voor het omroeppersoneel en kent daarnaast een aantal eigen bedrijfsregelingen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij aanstelling op full-timebasis (36 uur) minimaal €2169,18 en maximaal € 3190,43 en wordt aangevuld met een (persoonlijke) bonusregeling bij het behalen van je target. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering. 

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatie en curriculum vitae voor 21 december 2016 naar: RTV Rijnmond, afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 1515, 3000 BM  ROTTERDAM. Of per e-mail P&O@rijnmond.nl.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Vleugel, tel. 010 – 70 75 806.