Acties

De Wereldhavendagen, Dordt in Stoom, uitzendingen op Rijnmond. Je vindt hier alle (win)acties, evenementen en andere specials die bij Rijnmond langskomen. Kijk hieronder naar de acties die op dit moment lopen.


Heb je wat te melden, laat je horen!

Laat je horen

Wil jij de radio opvrolijken met jouw stemgeluid? Heb je een idee? Een oproep? Of wil je gewoon iemand de groeten doen feliciteren? Ga naar Rijnmond.nl/laatjehoren, neem een spraakbericht op via WhatsApp en hoor het terug op de radio. Enne, houdt het wel kort en gezellig hè!


Win een Rotterdams Spelkleed

Win een Rotterdams Spelkleed

Hoe leuk is het voor je zoon of dochter om op een Rotterdamse speelkleed zijn of haar fantasie de vrije loop te laten? Op Radio Rijnmond wordt deze week van maandag t/m donderdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur zo'n origineel kleed weggegeven.


Rijnmond Helpt

Rijnmond Helpt

De plek waar we met elkaar de handen uit de mouwen steken voor iedereen die wat hulp kan gebruiken.


Lekker plaatjes draaien bij Rijnmond

Plaatjes draaien bij Rijnmond

Op maandag t/m donderdag pakt Reint Jan om 18:00 uur zijn koffertje met singletjes erbij. En jij kunt bepalen wat hij draait. Maar wees er snel bij, want iedere plaat blijft maar drie dagen in de koffer zitten!


75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid

In 2020 herdenken we het einde van de Tweede Wereldoorlog. Op 5 mei 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Rijnmond staat de komende maanden uitgebreid stil bij 75 jaar vrijheid met regionale, historische verhalen.