Kom werken bij Rijnmond - check onze vacatures

Kom werken bij Rijnmond

We zijn al sinds 1983 te horen op de radio en vanaf 1997 ook te zien op tv. We zijn de calamiteitenzender en publieke omroep van Rotterdam, Dordrecht, Goeree-Overflakkee en de rest van Zuid-Holland Zuid. Kijk bij onze vacatures als jij daar deel van wil uitmaken!

Wie zijn wij?

Wij zijn altijd betrokken bij de regio. Wij zijn begaan met de inwoners. Wij zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio want wij zijn de grootste nieuwsbron van de regio met een groot bereik en veel volgers. Kortom: Wij zijn erbij!

Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures en stages. Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar ben je ervan overtuigd dat we niet zonder jou kunnen? Neem dan contact op met onze HR-afdeling. Je kunt mailen met solliciteren@rijnmond.nl, bellen met 010 - 707 5 806 of neem contact met ons op via social media.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar collega's op de volgende afdelingen:

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures


Door te reageren op een vacature geef je Rijnmond toestemming om de door jouw ingestuurde gegevens te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure bij Rijnmond. Meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens omtrent sollicitaties en rechten vind je in het privacystatement op onze website.